Fré nature's songs

Sunday Jazz met Fré in de Old Bakery Doesburg

We mochten al eens Dotan verwelkomen, lang voordat hij de Ziggo Dome plat speelde, en bij ons nog een intiem akoestisch concert gaf.

En opnieuw zijn we heel trots dat we een bijzondere band in de Old Bakery Doesburg mogen ontvangen. Een band die jazz speelt, maar net zo makkelijk invloeden uit de wereldmuziek en folk in hun werk laat vloeien. Ze zijn jong, net afgestudeerd en hebben onze planeet lief.

Fré Nature’s Songs

En die liefde en verwondering hebben ze samengebracht in hun nieuwe cd: Fré Nature’s Songs die op 21 juli 2017 het levenslicht zal zien. Alle nummers weerspiegelen hun verwondering en waardering voor onze planeet en het leven dat zich daar op afspeelt.

Zo bieden ze in The Sea hun excuus aan aan de vissen voor hun medemens en neemt Grains of Sand the luisteraar terug naar de Romeinen. Hadden die eigenlijk diezelfde zandkorrels tussen hun tenen?

Optreden in de Oldbakery Doesburg

De komende tijd treden ze op in Belfast en Berlijn, maar tussendoor op zondag 20 augustus om 15.00 uur strijken ze neer in Doesburg. En jij mag daar bij zijn.

Wij schenken een wijntje en een sapje en de huiskok kennende zal er ook wel iets te happen zijn. Het enige wat jij hoeft te doen is even een mailtje te sturen naar: oldbakerydoesburg@gmail.com. Dan zetten we je op de gastenlijst.

Tot 20 augustus!

We hopen je te mogen verwelkomen op 20 augustus!

Fré, bestaat uit Frederike Berendsen (zang & charango), Julian Bohn (piano), Caris Hermes (doublebass) en Lukas Bobby Büning op drums. 

Izaline Calister, Ben van Gelder en Florian Weber naast een groot aantal anderen, verleenden allemaal hun medewerking of bliezen allemaal hun partijtje mee bij de totstandkoming van deze CD die die middag gesigneerd en al gekocht kan worden.