Reviews

Reviews

Het is genieten in the old bakery. Een heerlijk ontbijt met uitzicht op de tuin. Je eigen plekje met privacy en de gezelligheid en gastvrijheid van Anneke en Henk en hun gezin met dieren naast de deur. Een unieke en kleurrijke plek om Doesburg te verkennen. Echt een aanrader! Annemarie

We hebben het super gehad in de old bakery. Fijne ruime plek en erg leuk ingericht. Een mini bar waar je voor een kleine prijs iets lekkers uit kan halen. Een leuke spullen die in de kamer staan die je kan kopen. Het ontbijt kan je kiezen waardoor je precies krijgt wat je nodig hebt. Anneke gaf ons prima tips waar we konden eten en wat er allemaal te doen was in de buurt. Voor ons is dit een echte aanrader. Raymond & Loes

Uitmuntend       9

Prijs/kwaliteit     9

Hygiëne               8

Service                 10

Comfort              9

Locatie                9

Het overtrof onze verwachtingen en komen zeker nog een keertje terug. Liefs José en Johan, Heino

Wij vonden het vreselijk. Het was onze eerste airbnb en niet voor herhaling vatbaar. De tuin was een rommeltje. De kamer vol met persoonlijke spullen.  De ontvangst gehaast, het ontbijt niet lekker. De kast had maar vier planken om spullen in te leggen. Er was geen stopcontact op de badkamer. Deze bed & breakfast krijgt van ons een dikke 2. Kitty, Haarlem

Heerlijke Airbnb op een fantastische locatie! De kamer is leuk ingericht met snuisterijen en kunst, maar desondanks ruim en schoon. We hebben heerlijk in de tuin ontbeten en s’middags een wijntje kunnen drinken. Met enkele minuten lopen ben je midden in het centrum van het gezellige Doesburg, en met een kwartier fietsen ben in het Veluwe bos. Echt een aanrader! Shanne Amsterdam

Wat een heerlijke plekje! Alles wat je nodig hebt is aanwezig. De ruimte geweldig sfeervol en het bed slaapt heerlijk. Anneke en haar man zijn ontzettend gastvrij. Ik heb het zo fijn gehad dat ik gelijk weer een nieuwe boeking gedaan 😉 Aanrader dus! Agnes, Nieuwegein
Bedankt dat we last minute nog bij jullie terecht konden…super leuke stek en heerlijk ontbijt…we waren ook dol op de eigenwijze kippen!
Corina, Raamsdonksveer
Das „Ferienfeeling“ stellt sich automatisch ein.
Antje, Westoverledingen
Wij hebben samen met onze hond een heel gezellig weekend doorgebracht in The Old Bakery! We voelden ons meteen thuis in de sfeervolle kamer! Deze ademt warmte uit door de met zorg gekozen inrichting en accessoires. Zoveel te zien in de kamer…..mooie wereldse spulletjes en veel boeken. Het ontbijt was overvloedig en erg lekker! Leuk het ronde bed, dat is ’s een keer wat anders 🙂 Gezellige beestenboel in de tuin. Al met al een bijzondere B&B in het pittoreske Doesburg.
Alexa, Oirschot
Staying at Anneke’s place is a great way to relax. The bed is comfortable, there are plenty of books and coffee/tea and Doesburg has enough to offer for a few days. Friendly and open owners! Hank Amsterdam
Comfortable, adorable guest room! Anneke was always in communication and gave us much support in getting to her place. She even picked us up at the train station. Then we shared dinner with the whole family. 5 stars! Loved the round bed. Thank you for also welcoming our puppy! Highly recommend (-: Laura ,Seattle

We hebben genoten van ons verblijf bij Anneke en Henk. Een erg ruime kamer, schoon en met veel zorg en creativiteit ingericht. Alles wat je leuk vindt kan je ook nog kopen! Ons ontbijtje stond al klaar zodat we op ons eigen moment konden ontbijten. Eigen ingang door de mooie tuin. De ligging is perfect: je loopt zó het centrum in en het is erg stil doordat de kamer aan de tuin is gelegen. We voelden ons erg welkom en vonden een nacht echt te kort. We raden deze plek aan iedereen aan!                     Robbert Hilversum 

Anneke have a beautiful and magical apartment on Main Street in Doesburg. We spent a wonderful day. Anneke made a special (plant-based) breakfast for us. Hope we’ll come back again! Mytia, St. Petersburg

Anneke and Henk are wonderful. Very informative, interesting and fun. The room is a dream, breakfast so colorful and the two chicken outside will keep you company. Very special stay! Maria, Madrid 

Anneke and Henk have a beautiful place. The room is clean and spacious and it feels like you’re sleeping in a little museum – many of the things in the room are for sale. You’ll feel right at home. The breakfast is amazing: fresh bread, lots of biological products and even the fridge was filled with delicious products. The sun peeks through the windows while having breakfast and you can listen to relaxing music while having your meal. Anneke and Henk placed a crib in the room for our son and they provided a high chair as well. We would definitely recommend this place! Jeiel Canada 

The place is so cozy and special! Anneke and Henk were so welcoming and interesting to talk to about the history of the town and surrounding towns- they are the perfect hosts! ”Anneke and henk! Thanks again for such a great stay- we loved the place and loved Doesburg . Every place you recommended was perfect and so welcoming. Thanks again and hope to see you again sometime!” Alex & Rollie New York 

“Beautiful lovely place at beautiful medieval city. Very generous and hospitable family who will take care of all your needs. Attention to all the details with a lovely breakfast in the morning. It’s great to have this 19th century old room all by yourself and it’s also great to mingle with the rest of the family. We were traveling with our 14-month-old daughter and they even had a baby bed prepared. We would love to be back one day!” Yona Amsterdam

“We cannot speak highly enough about our all too brief stay with Anneka, Henk and their great family. We were extremely warmly welcomed and enjoyed a fantastic and interesting evening which started our holiday off with a real buzz and we almost felt light cancelling the rest of our holiday to Denmark and just staying there. We were offered some great home-made pizza which easily competed with anything we’ve had at Pizza Hut. We would really like, nay, love to go back at some point and ideally bring our own wine next time as I think we owe them on that score. We think it may also be a slightly neglected part of Holland to visit and deserves further exploration in its own right. Simply put, stay here. It’s a hoot!               Alistair UK”

We stayed for two nights in Doesburg at the house of Anneke and Henk. The room was very spacious, clean and cosy. It contained everything we needed, including a coffee machine, local beers (extra charge) and a fridge. We were even allowed to use the espresso machine in the hosts’ kitchen. Breakfast was excellent and the circle-shaped bed was very comfortable! Anneke and Henk are friendly and relaxed hosts who are not afraid of a nice conversation; we had a few drinks together in the flora and fauna-rich garden when we returned from our day-trip 😉 We would recommend this bnb to anyone looking for a nice place to stay in this area of the country! Berry Rotterdam

A lovely accommodation & warm host. My daughter of 7 yrs and I stayed at Anneke’s for 2 nights. Anneke’s open hospitality fitted us perfectly. Thank you for making our vacation extra special. Damian Alkmaar
We loved staying in Doesburg. It’s a quaint little town that has everything you need, located in a beautiful area. The cats and chickens were quite accepting of our presence, and the suite was cheerful and bright. We hope we have the opportunity to stay here again. Ruth & Allan Canada